INFORÁDIÓ
2023. március 26. vasárnap
Emánuel

kábítószer

énekesnő

drog

Close-up of a young adult rolling a marijuana joint against a blurred background. Man placing desiccated marijuana leaves inside rolling paper.

Lapértesülés: Budapesten 3-4 kör van, amely teríti a sztároknak a drogot

Infostart

Lapértesülés szerint elkaphatják abudapesti sztárvilág droghálózatát azután, hogy egy közismert énekesnő mindent beismert.

A fiatal drogos énekesnőt tavaly októberben rendőri kísérettel, kábult állapotban, vágásokkal a karján szállítottak kórházba - emlékeztet a Blikk a történtekre.

A rendőrség a híresség kihallgatásán túl további négy személyt is előállított kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt, akik valószínűleg az énekesnő vallomása alapján kerültek ebbe a helyzetbe. A lap információja szerint ezekből egy személy az előadó stábjának tagja.

Nagyjából három-négy olyan kör van, amelynek a tagjai drogot terítenek sztároknak, őket mindenki ismeri, de aki esetleg nem, az is hamar és könnyen meg tudja szerezni az elérhetőségüket. Akkor viszont nagy gond van, ha ebben a hálózatban bárki is lebukik, mert az könnyen magával ránthat mindenki mást is – hangsúlyozta az újság informátorunk.

Herczeg Zoltán is egy droghálózat miatt ül előzetesben már tavaly október óta. Ha a drogos énekesnőhöz kapcsolódó hálózatot is sikeresen felgöngyölíti a rendőrség, akár újabb ismert emberek neve láthat napvilágot.

Nyitókép: juanma hache/Getty Images
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018