eur:
393.79
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Close-up of a young adult rolling a marijuana joint against a blurred background. Man placing desiccated marijuana leaves inside rolling paper.
Nyitókép: juanma hache/Getty Images

Lapértesülés: Budapesten 3-4 kör van, amely teríti a sztároknak a drogot

Lapértesülés szerint elkaphatják abudapesti sztárvilág droghálózatát azután, hogy egy közismert énekesnő mindent beismert.

A fiatal drogos énekesnőt tavaly októberben rendőri kísérettel, kábult állapotban, vágásokkal a karján szállítottak kórházba - emlékeztet a Blikk a történtekre.

A rendőrség a híresség kihallgatásán túl további négy személyt is előállított kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt, akik valószínűleg az énekesnő vallomása alapján kerültek ebbe a helyzetbe. A lap információja szerint ezekből egy személy az előadó stábjának tagja.

Nagyjából három-négy olyan kör van, amelynek a tagjai drogot terítenek sztároknak, őket mindenki ismeri, de aki esetleg nem, az is hamar és könnyen meg tudja szerezni az elérhetőségüket. Akkor viszont nagy gond van, ha ebben a hálózatban bárki is lebukik, mert az könnyen magával ránthat mindenki mást is – hangsúlyozta az újság informátorunk.

Herczeg Zoltán is egy droghálózat miatt ül előzetesben már tavaly október óta. Ha a drogos énekesnőhöz kapcsolódó hálózatot is sikeresen felgöngyölíti a rendőrség, akár újabb ismert emberek neve láthat napvilágot.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×