eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Prescription medication is strewn about, with pill bottles in the deep background.
Nyitókép: Darwin Brandis/Getty Images

Utolsó esélyt kaphatott a drogos magyar énekesnő, mutatjuk, hogy mi az

Elterelésre kell járnia annak a fiatal magyar énekesnőnek, akihez még tavaly mentek ki a rendőrök miután főbérlője kihívta a hatóságokat. Így kell megszabaduljon kabítószer-függőségétől.

Egy utolsó esélyt kapott, felfüggesztették a büntetőeljárást a drogos énekesnő ellen, aki – együttműködve a rendőrséggel – feladta dílereit, illetve vállalta az elterelést, ami fél évig tart - írja a Blikk.

A magyar sztár tavaly őszi botrányáról az Infostarton is beszámoltunk. Az énekesnőre még tavaly október 27-én hívták ki a rendőrséget. A közismert művész mellett további négy főt gyanúsítanak az akkor kirobbant drogügyben.

Belátta, hogy ez az egyetlen lehetősége arra, hogy megússza a büntetést,

de remélem, nemcsak emiatt választotta ezt, hanem a kezelés meg is adja számára azt a segítséget, amire szüksége van - mondta az énekesnő egyik ismerőse.

A további részletekről dr. Galgóczi Zoltán ügyvéd beszélt a lapnak. "Ha a gyanúsított vállalja az elterelést, egy évre felfüggesztik a büntetőeljárást. Ha a terápiát sikeresen teljesíti, a kijelölt szakember ad neki egy igazolást, aminek a bemutatásával a hatóságok megszüntetik az ellene folyó eljárást. Abban az esetben viszont, ha csak egy alkalmat is elmulaszt, nem kapja meg az igazolást és folytatódik ellene az eljárás.

A gond az, hogy szintén lapértesülés szerint, a kábítószeres alvilág megharagudott rá, és vérdíjat tűztek ki a fejére. Erről itt írtunk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×