eur:
393.31
usd:
368.07
bux:
66094.65
2024. április 24. szerda György
Az elsőrendű vádlott M. Richárd az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2020. szeptember 30-án. A bíróság négy év fogházra ítélte első fokon és véglegesen eltiltotta a járművezetéstől M. Richárdot halálos közúti baleset gondatlan okozása, valamint garázdaság és könnyű testi sértés miatt.
Nyitókép: Mónus Márton

Új híreket közöltek M. Richárd állapotáról

A kórházi kezelés miatt egy vesztegetési ügyben elmaradnak a tárgyalások.

M. Richárdot decemberben szállították át a berettyóújfalui rabkórházba, miután a börtönben sztrókot kapott. A Dózsa György úti gázolási ügyben elítélt férfi bal oldala kezdetben teljesen lebénult. Ügyvédje a Borsnak azt mondta, hogy az állapota javul, de lassú felépülés előtt áll.

Jován László nehezményezte, hogy amikor a gond kiderült, nem a legközelebbi, ebben az esetben a szombathelyi kórházba szállították.

Az ügyvéd hozzátette, M. Richárd nem tud megjelenni a bíróságon, ezért egy másik, folyamatban lévő büntetőpere, egy vesztegetés ügy tárgyalásai elmaradnak.

M. Richárdot a 2017-es, két halálos áldozattal járó gázolási ügyben három év hat hónap fogházra ítélték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×