eur:
394.07
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Balázs Fecó Kossuth-díjas énekes-zenész, aki az Emberi Méltóságért kitüntetést vehette át kiemelkedő művészi teljesítménye és közéleti szerepvállalása elismeréseként az Emberi Méltóság Tanácsa elnökétől Budapesten 2020. június 19-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Friss hírek Balázs Fecó állapotáról

Több mint másfél hete van kórházban Balázs Fecó, az énekest mélyaltatásban tartják.

Lélegeztetőgépen van Balázs Fecó, akinek szervezetét a koronavírus támadta meg. Várkonyi Attila, művésznevén Dj Dominique, a zenész feleségének, Imolának a szavait is tolmácsolta a Blikknek nyilatkozva. Kiemelte: aki csak teheti és már átesett a betegségen, lehetőség szerint adjon vért, ugyanis vérplazmával is kezelik Balázs Fecót.

Elmondta, hogy a feleség hetente háromszor látogathatja a kórházban az énekest.

"Az üvegfal mögül próbál energiát adni a férjének, igyekszik szeretetet sugározni felé. Érthető, hogy nagyon aggódik a család, de igyekeznek erősek maradni, mert most arra van a legnagyobb szüksége Fecónak, hogy lelkileg támogassák, hogy legyen ereje visszatérni közénk. Imola és a közös gyermekük, Ferenc összetartanak ebben a borzalmas helyzetben is.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×