INFORÁDIÓ 
2020. június 7. vasárnap
Róbert

l. l. junior

láthatás

ügyvéd

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

Óriási változás L. L. Junioréknál

Infostart

Hamarosan megegyezhet a láthatásról a két szülő.

Hónapok óta először tölthetett együtt egy egész hétvégét kisfiával, Lacikával Hopp Csilla. A nőnek másik kisfia, Dávid augusztusi halála óta csak egy-két órára volt lehetősége, hogy kisfiával legyen, az apa, L. L. Junior ugyanis magához vette Lacikát. Most azonban úgy tűnik, a zenész és volt párja végleg elásta a csatabárdot.

A szülők a kö­zös felügyeleti jogról egyezkednek. Bár a dokumentum – miszerint Lacika egy hetet az édesapjával, egy he­tet az édesanyjával tölthet – még nem került aláírásra, a rapper a hétvégi, hosszú láthatással óriási gesztust tett.

"Laci varázsütésre megváltozott, és nagyon rendes velem. Olyan, mint régen. Tudunk normálisan beszélni, és mint két átlagos szülő, végre újra szót értünk. Érzem, hogy neki is Lacika boldogsága, jövője a legeslegfontosabb, pont úgy, ahogy nekem" - mondta a Borsnak Csilla.

Junior is örül, hogy rendeződni látszanak a dolgok, s hogy gyermeke édesanyja újra pozitívan nyilatkozik róla, de ennél többet nem szeretett volna mondani.

A lap úgy tudja, az édesanya, jogi képviselője, Horváth B. Gábor és L.L. Junior is bármelyik nap aláírná a Lacikáról szóló megegyezést, hogy hivatalosan is pontot tegyenek az ügy végére, már csak a zenész ügyvédjére, Mester Csabára várnak, hogy mindez megtörténjen.

Nyitókép: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018