eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Óriási változás L. L. Junioréknál

Hamarosan megegyezhet a láthatásról a két szülő.

Hónapok óta először tölthetett együtt egy egész hétvégét kisfiával, Lacikával Hopp Csilla. A nőnek másik kisfia, Dávid augusztusi halála óta csak egy-két órára volt lehetősége, hogy kisfiával legyen, az apa, L. L. Junior ugyanis magához vette Lacikát. Most azonban úgy tűnik, a zenész és volt párja végleg elásta a csatabárdot.

A szülők a kö­zös felügyeleti jogról egyezkednek. Bár a dokumentum – miszerint Lacika egy hetet az édesapjával, egy he­tet az édesanyjával tölthet – még nem került aláírásra, a rapper a hétvégi, hosszú láthatással óriási gesztust tett.

"Laci varázsütésre megváltozott, és nagyon rendes velem. Olyan, mint régen. Tudunk normálisan beszélni, és mint két átlagos szülő, végre újra szót értünk. Érzem, hogy neki is Lacika boldogsága, jövője a legeslegfontosabb, pont úgy, ahogy nekem" - mondta a Borsnak Csilla.

Junior is örül, hogy rendeződni látszanak a dolgok, s hogy gyermeke édesanyja újra pozitívan nyilatkozik róla, de ennél többet nem szeretett volna mondani.

A lap úgy tudja, az édesanya, jogi képviselője, Horváth B. Gábor és L.L. Junior is bármelyik nap aláírná a Lacikáról szóló megegyezést, hogy hivatalosan is pontot tegyenek az ügy végére, már csak a zenész ügyvédjére, Mester Csabára várnak, hogy mindez megtörténjen.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×