eur:
390.65
usd:
358.87
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Békét kötnek L. L. Junior kisfia ügyében

Egyezséget köthet a kisebbik gyermekét gyászoló rapper és volt párja a nagyobbik fiú szülői felügyeletéről.

Csillapodni látszanak az indulatok az énekes és volt párja között. Az augusztus 31-i baleset óta, amikor kisebbik gyermeküket halálra gázolta egy autó Zuglóban, először ütött meg békülékeny hangot egymással L.L. Junior és gyermekeinek édesanyja – értesült a Bors.

A baleset idején az anya vigyázott a gyermekre, ezért a zenész magához vette a nagyobbik gyermeküket, és azóta folyt a vita arról, hogy kinél helyezzék el a gyermeket. Most olyan megállapodáson dolgoznak, amely mindkét fél számára is elfogadható.

A zenész megkapta az ideiglenes felügyeleti jogot, de tudja, hogy gyerekének egyformán szüksége van apára és anyára, de gyermekük halála óta a szülők a nyilvánosság előtt hada­koztak egy­más­sal. Most viszont arról tárgyalnak, hogy a fiuk fejlődése, tanulmányai és a fo­lya­matos nevelése szempontjából az lenne az optimális, ha két hetet az egyik, majd két hetet a másik szülőnél töltene.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Kamala Harris vállalja, egyre több vezető demokrata politikus áll be mögé

Kamala Harris vállalja, egyre több vezető demokrata politikus áll be mögé

Kamala Harris alelnök vasárnap este először szólalt meg közleményében azok után, hogy Joe Biden visszalépett az elnökjelölti versenyből. Harris szerint "megtiszteltetés" számára Joe Biden elnök támogatása, és szándékában áll "kiérdemelni és megnyerni" a demokraták elnökjelöltségét. Közben egyre több vezető demokrata politikus áll ki nyíltan Harris támogatása mellett, de több befolyásos párttag is csendben van egyelőre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×