eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Drámai vallomást tett L. L. Junior volt felesége

Magát hibáztatja gyereke haláláért Csilla.

Az RTL Klub Fókusz című műsorának beszélt hosszabban az augusztus 31-i zuglói tragédiáról L. L. Junior volt felesége.

„Az egész négy másodperc volt”– mondta Dávid balesetéről az édesanya. Csillát megviselték a történtek, de állítja, nem őrült bele a gyászba.

"Jól vagyok, nincsenek pszichés zavaraim. Képes vagyok nevelni Lacikát. Sőt, nagyon is szeretném, és nagyon várom azt a pillanatot, hogy velem legyen” - mondta másik gyerekéről, akit jelenleg az édesapa, L. L. Junior nevel és a láthatásról majd a bíróság dönt. A nő nem tudja,

az ütközést szintén végignéző fiú hogyan dolgozza fel testvére halálát.

Csilla kiemelte: minden pillanatban gondol Dávidkára.

„Az utolsó percekig mosolygott, annyira csodálatos volt az egész lénye” - tette hozzá a nő, akinek újra lejátszódik a szeme előtt a baleset.

„Ha ott sem vagyok, akkor is magamat hibáztatnám, mert nem voltam ott. Vagy mert nem velem volt.

Hibáztatom magam. Igen. És szerintem fogom is életem végéig.

De Lacikának szüksége van rám, és szüksége van arra, hogy ne hibásokat keressünk”– fejtette ki.

Elárulta azt is, hogy a kisfiú a baleset előtt néhány nappal orrmandulaműtéten esett át, de már jól érezte magát, azért is mentek el fagyizni.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×