INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

l. l. junior

tartásdíj

kérelem

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

Vége a gyásznak, újra kitört a háború L. L. Junioréknál

Infostart

A zenész túllépett a gyászon: nemcsak kizárólagos szülői felügyeletet akar a nagyobbik gyermeke felett, de tartásdíjat is követel az anyától.

Egy hó­napja gázolták halálra L. L. Junior a hároméves kisfiát. A gyerek éppen az édesanyjával, amikor egy autó elütötte. Az ismert zenész volt párját vádolja a tragédiáért, és ezért nem akarja, hogy a nagyobbik gyermeküket ő nevelje tovább. A tragédia napján magához vette, és azóta a gyermek alig láthatta az anyját.

A temetésen mintha enyhült volna a konfliktus az apa és az anya között, de a Bors friss értesülései szerint a rapper hivatalos kérelmet nyújtott be a bíróságra, és kizárólagos szülői felügyeletért folyamodott. Emellett nemcsak a gyermeket akarja a volt párjától, hanem gyermektartást is követel.

A nő ügyvédje közölte, nonszensznek tartják, hogy a műkörmösként napi nyolc-tíz órás, kétkezi munkából élő édesanyától akar tartásdíjat követelni egy sikeres előadóművész, emiatt ellenkérelmet nyújtanak be a bírósághoz.

Nyitókép: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018