INFORÁDIÓ 
2019. november 20. szerda
Jolán

kim dzsong un

korea

donald trump

Howard X, Kim Dzsong Un első számú észak-koreai vezetőnek, a kommunista Koreai Munkapárt elnökének (b) és Russel White, Donald Trump amerikai elnöknek a hasonmásai Hanoiban 2019. február 25-én, két nappal a második amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó előtt. Kim Dzsong Un és Donald Trump következő csúcstalálkozójára február 27-28-án kerül sor a vietnami fővárosban.

Kim Dzsong Unnak nem lehet hasonmása senki

Infostart / MTI

Hanoiból ki is utasították a Howard X művésznevű embert, aki ezzel próbálkozott Donald Trump amerikai elnök látogatása előtt.

Kiutasították a Howard X művésznevű Kim Dzsong Un-imitátort Hanoiból az amerikai elnök és az észak-koreai vezető közelgő látogatása előtt, a Trump-imitátor maradhatott - írja a The Guardinan online kiadása.

Howard X és a Donald Trumpra hasonlító Russell White múlt héten érkezett a vietnami fővárosba, az operaház lépcsőjén el is játszottak már egy "csúcstalákozót" a szintén szerepet játszó biztonságiak és riporterek gyűrűjében.

A valódi állami vezetők február 27-28-án érkeznek a városba.

A Kim-hasonmást pénteken hallgatta ki a hanoi rendőrség, közölték vele, hogy hazaküldik Hongkongba.

A vietnami bevándorlási hivatal szerint érvénytelen a vízuma, további magyarázatot azonban elmondása szerint nem kapott.

"A valódi ok, hogy olyan arccal születtem, mint Kim Dzsong Un"

- mondta el újságíróknak, miközben három civilruhás nyomozó a szállodájából elvezette.

White a városban maradhat, de megkérték, hogy ne jelenjen meg többé Trumpnak öltözve. Korábban helyi lakosok és turisták többször is megállították, hogy szelfizzenek vele.

A jellegzetes fekete zubbonyt és vastagkeretes szemüveget viselő Howard X azt is mondta, szerinte azért utasították ki, mert

"az igazi Kimnek nincs humorérzéke".

Hozzátette, hogy a vietnami hatóságnak olcsóbb volt az ő hongkongi repülőjegye, mintha a kanadai White-ot küldték volna haza.

Nyitókép: MTI/EPA/Luong Thai Linh
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018