eur:
393.25
usd:
368.05
bux:
65956.65
2024. április 24. szerda György
Howard X, Kim Dzsong Un első számú észak-koreai vezetőnek, a kommunista Koreai Munkapárt elnökének (b) és Russel White, Donald Trump amerikai elnöknek a hasonmásai Hanoiban 2019. február 25-én, két nappal a második amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó előtt. Kim Dzsong Un és Donald Trump következő csúcstalálkozójára február 27-28-án kerül sor a vietnami fővárosban.
Nyitókép: MTI/EPA/Luong Thai Linh

Kim Dzsong Unnak nem lehet hasonmása senki

Hanoiból ki is utasították a Howard X művésznevű embert, aki ezzel próbálkozott Donald Trump amerikai elnök látogatása előtt.

Kiutasították a Howard X művésznevű Kim Dzsong Un-imitátort Hanoiból az amerikai elnök és az észak-koreai vezető közelgő látogatása előtt, a Trump-imitátor maradhatott - írja a The Guardinan online kiadása.

Howard X és a Donald Trumpra hasonlító Russell White múlt héten érkezett a vietnami fővárosba, az operaház lépcsőjén el is játszottak már egy "csúcstalákozót" a szintén szerepet játszó biztonságiak és riporterek gyűrűjében.

A valódi állami vezetők február 27-28-án érkeznek a városba.

A Kim-hasonmást pénteken hallgatta ki a hanoi rendőrség, közölték vele, hogy hazaküldik Hongkongba.

A vietnami bevándorlási hivatal szerint érvénytelen a vízuma, további magyarázatot azonban elmondása szerint nem kapott.

"A valódi ok, hogy olyan arccal születtem, mint Kim Dzsong Un"

- mondta el újságíróknak, miközben három civilruhás nyomozó a szállodájából elvezette.

White a városban maradhat, de megkérték, hogy ne jelenjen meg többé Trumpnak öltözve. Korábban helyi lakosok és turisták többször is megállították, hogy szelfizzenek vele.

A jellegzetes fekete zubbonyt és vastagkeretes szemüveget viselő Howard X azt is mondta, szerinte azért utasították ki, mert

"az igazi Kimnek nincs humorérzéke".

Hozzátette, hogy a vietnami hatóságnak olcsóbb volt az ő hongkongi repülőjegye, mintha a kanadai White-ot küldték volna haza.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×