eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt (b) és Donald Trump amerikai elnököt ábrázoló pólók a közelgő második amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó alkalmából egy üzletben, Hanoiban 2019. február 22-én, öt nappal az esemény előtt. Kim Dzsong Un és Donald Trump következő csúcstalálkozójára a tervek szerint február 27-28-án kerül sor a vietnami fővárosban.
Nyitókép: MTI/EPA/Luong Thai Linh

Már most nagy üzlet a vietnami bóvliárusoknak az amerikai-észak-koreai csúcs

Donald Trump és Kim Dzsong Un csúcstalálkozója Hanoiban lesz február 27-én és 28-án.

"Várom, hogy találkozzam Kim elnökkel és elősegítsem a békét" - írta pár hete Twitter-oldalán az amerikai elnök.

Láthatóan ezt az irány ihlette meg a pólóárusokat is, hiszen már most, a két vezetőt és a béke feliratot ábrázoló pólókkal van tele a csúcstalálkozó helyszínén, Hanoiban minden utcai butik.

Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt (b) és Donald Trump amerikai elnököt ábrázoló póló a közelgő második amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó alkalmából egy üzletben, Hanoiban, öt nappal az esemény előtt. 
MTI/EPA/Luong Thai Linh
Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt (b) és Donald Trump amerikai elnököt ábrázoló póló a közelgő második amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó alkalmából egy üzletben, Hanoiban, öt nappal az esemény előtt. MTI/EPA/Luong Thai Linh

Donald Trump szerint Észak-Korea Kim Dzsong Un irányításával gazdasági nagyhatalom,

"egy újfajta rakéta, gazdasági rakéta lesz".

Donald Trump és Kim Dzsong Un első csúcstalálkozóját tavaly júniusban Szingapúrban tartották.

Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt és Donald Trump amerikai elnököt ábrázoló pólót mutat egy eladó a közelgő második amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó alkalmából Hanoiban.
MTI/EPA/Luong Thai Linh
Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt és Donald Trump amerikai elnököt ábrázoló pólót mutat egy eladó a közelgő második amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó alkalmából Hanoiban. MTI/EPA/Luong Thai Linh

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×