eur:
393.73
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Törőcsik Mari Galileo Galilei szerepében Bertolt Brecht Galilei élete című drámájának fotóspróbáján a Nemzeti Színházban 2016. március 18-án. A színdarabot március 20-án mutatják be Zsótér Sándor rendezésében.
Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Otthon lábadozik Törőcsik Mari

A Nemzet színészét kiengedték a kórházból, sokat kell pihennie, egyelőre a séta és a beszéd is nehezére esik.

Törőcsik Mari szeptemberben került ismét kórházba. Barátai aggódnak érte, mert nehezen kap levegőt. Jordán Tamás a Blikknek elmondta, hogy két napja járt a színésznőnél,aki a körülményekhez képest jól van. Alkalmanként vissza kell mennie, hogy ellenőrizzék az állapotát, illetve egy nyelőcsőtágító kezelésre is jár, amire nagy szüksége van.

A 82 éves Törőcsik Mari a lapnak elmondta, hogy tervez ellátogatni a színházba mert nagyon hiányzik neki, de amíg a séta és a beszéd ennyire kifullasztja, nem mer elindulni.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×