eur:
392.29
usd:
366.97
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Szingapúr, 2016. október 22.Hosszú Katinka férjével és edzőjével, Shane Tusuppal a rövidpályás úszó világkupa szingapúri viadalán 2016. október 22-én. (MTI/EPA/Wallace Woon)
Nyitókép: WALLACE WOON

Elindult Hosszú Katinkáék válása, milliárdos vagyon a tét

Akár több évig is elhúzódhat a háromszoros olimpiai bajnok úszó és Shane Tusup válása.

Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága még tavaly romlott meg, majd januárban adták be a válókeresetet edző-férjével. Rövid ideig úgy tűnt, hogy képesek megmenteni a házasságukat, és újrakezdték, így szüneteltették a bírósági folyamatot - emlékeztet a Bors.

Aztán véglegesen megromlott köztük a viszony. Az edző hazament Amerikába, Hosszú Katinka pedig új lakásba költözött, és márúj edzővel, Petrov Árpáddal készül.

Szeptemberben megkezdődött a tárgyalássorozat. A válásnak komoly tétje van, több milliárd forint forog kockán. Van egy közös cégük, az Iron Corporation Kft., amelynek része a Hosszú Katinka nevére épülő, egyre több bevételt hozó brand és az Iron Aquatics nevű úszóklub is.

A hot! magazin beszámolója szerint nagyságrendileg

2 milliárd forintról dönt majd a bíróság, de bonyolultnak ígérkezik a vagyon elosztása.

Ügyvédi értesülések szerint leghamarabb egy év múlva születhet megegyezés, de akár 3 évig is elhúzodhat a per a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon.

Úgy tudni, Shane Tusup két ügyvédet is fogadott, egy amerikai és egy magyar jogászt. Az edző nem jelenik meg a bíróságon, a tengerentúlról konzultál majd az ügyvédjeivel. Hosszú Katinkának viszont részt vesz a tárgyalásokon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×