eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Sakáltámadás a Balaton partján

Sakáltámadás a Balaton partján

Megharapott egy aranysakál egy kempingezőt a Balaton partján.

Az aranysakálok, mert legkevesebb ketten vannak, nem véletlenül keresik az ember társaságát: a nyaralók rendszeresen etetik őket - írja a 24.hu.

Egy este a balatoni kempingben egy kisebb társaság kifeküdt a parti fűbe hullócsillagot nézni, egyszer csak egyikük felkiáltott: mintha megharapta volna valami. Mindenki felpattant, zseblámpák, telefonok fényében még látták az iszkoló sakált.

Sakáltámadás a Balaton partján

A nő lábszárán vérző seb tanúsította, hogy valóban „támadás” történt.

Irány a siófoki ügyelet, oltások és sebkötözés.

A recepción az egyik érdeklődőnek elmondták, a személyzet is tud a sakálokról – így mondták, sakálok –, a vendégek szoktatták őket oda etetéssel, az egyiket el is nevezték Szmörének.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×