eur:
388.13
usd:
360.86
bux:
68904.24
2024. május 9. csütörtök Gergely

Debreceniek mentették meg egy kirándulóbusz utasának életét

Több egészségügyi dolgozó is utazott a járművön.

Debrecenből indult ma reggel az a kirándulóbusz, amin egy 45 év körüli nő keringése omlott össze. Szerencsére azonnal megkezdődött a nő ellátása, mert a buszon több egészségügyi dolgozó is utazott. A csapat szakszerű újraélesztést kezdett és értesítette a mentőket. Mentőhelikoptert és a legközelebbi kiemelt mentőegységet küldték segítségül, akik olyan rövid idő alatt értek a helyszínre, hogy a busz felszereléséhez tartozó félautomata defibrillátort ideje sem volt elővenni a buszsofőrnek - írták a mentők a közösségi oldalukon.

A beteg életéért küzdők egy mellkas komprimáló gépet kértek, amivel a debreceni rohamkocsi száguldott a helyszínre. A gyors beavatkozásnak és a rendkívüli összhangban dolgozó egészségügyi dolgozók szaktudásának köszönhetően a nőt végül stabil állapotban szállították kórházba.

Címlapról ajánljuk

Hszi Csin-ping: sok sikert kívánok Magyarország soros EU-elnökségéhez

A Budai Vár Oroszlános udvarában ünnepélyes katonai ceremónia keretében Sulyok Tamás köztársasági elnök fogadta Hszi Csin-ping kínai államfőt. Az eseményen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök is. A Sulyok Tamás államfővel folytatott beszélgetésen a magyar köztársasági elnök elfogadta Peking meghívását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nem várt fordulatot hozhat a május az ingatlanpiacon

Nem várt fordulatot hozhat a május az ingatlanpiacon

Évtizedes rekordok dőlnek meg a hazai ingatlanpiacon, miközben számos új trend és kihívás jelenik meg. Míg az irodapiacon folyamatosan emelkedik az üres területek aránya, addig az ingatlanbefektetési volumen évtizedes mélypontra csökkent. A lakáspiacra ugyanakkor kezd visszatérni az élet, akárcsak a szállodapiacra a turisták száma, amit a rengeteg hotelfejlesztés is bizonyít. A korábbi évek sikerágazata, az ipari-logisztikai szektor viszont szintén kezd megtorpanni, ami újabb kihívásokat tartogat a piac szereplői számára. Hogy mi ilyenkor a legjobb stratégia, arról Balatonfüreden, a május 29-30-i Portfolio Property X konferencián beszélnek majd a szakértők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×