INFORÁDIÓ 
2021. január 19. kedd
Márió, Sára

facebook

2021.01.18. 16:40

Varga Judit fellépne a Facebookkal szemben

Az igazságügyi miniszter összehívta a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését a tech cégek "rendszerszintű visszaélései" miatt.
2021.01.15. 06:00

Internetjogász: indokolniuk kell a korlátozásokat a közösségimédia-szolgáltatóknak

A Twitterre, a Facebookra vagy a YouTube-ra történt regisztrációkor mindenki elfogadja – sokszor elolvasás nélkül – a felhasználási feltételeket, a tiltások pedig ezek alapján történnek, ugyanakkor a felhasználó megkeresésére a szolgáltató sok esetben nem indokolja az intézkedését – mondta Baracsi Katalin internetjogász.
2021.01.14. 19:47

Záporozhatnak a perek a Facebook ellen Európában

Az egyes uniós tagállamok adatvédelmi hatóságai egyenként perelhetik a Facebookot annak ellenére, hogy a cég központja Írországban van, állapította meg ajánlásában az Európai Bíróság tanácsadója. A főtanácsnoki vélemény nem kötelező jellegű, de az esetek többségében az Európai Bíróság el szokta fogadni.
2021.01.12. 18:13

Kubatov Gábor: a Gyurcsány Ferenc vezette egyesült baloldal mindvégig a vírusnak szurkolt

Hatvan körzet körül kell nyerni ahhoz, hogy az ember biztosan azt tudja mondani, a parlamenti többsége biztosítható – mondta Kubatov Gábor, a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség alelnöke, országgyűlési képviselő az InfoRádió Aréna című műsorában. A 2022-es választások kampányában szerinte döntő jelentősége lesz a közösségi médiának, felkészülnek arra, ha itthon is letiltásokkal avatkozik be a Facebook, a koronavírus elleni küzdelem viszont nem a választási győzelemről szól, hanem az emberéletekről.
2020.12.22. 11:48

Félelmetes, mi mindent tud rólunk a Facebook

Az Apple adatvédelmi újításának köszönhetően kaphatunk még világosabb képet arról, hogy a Facebook milyen sok és sokféle információt gyűjt és rendszerez a felhasználóiról.
2020.12.15. 20:30

Európa bekeményít a techóriásokkal szemben

A kártékony tartalmak és a fair verseny szellemében születtek uniós törvényjavaslatok, melyek gigabírsággal is sújthatják a nagy amerikai techóriásokat, ha nem felelnek meg feltételeiknek.
2020.12.10. 12:19

Bemondta az unalmast a Messenger

Európa-szerte gond van a facebookos alkalmazással. Az üzenetek késve vagy egyáltalán nem érkeznek meg a címzettnek.
2020.12.02. 05:20

Kései lehet a fellépés az oltásellenesekkel szemben

Az oltásellenesek kedvenc platformja, a Facebook több, a mozgalomhoz kötődő oldalt távolított el a közelmúltban, ez azonban nem fogja megakadályozni azt, hogy a vakcinát ellenzők megtalálják a meggyőzhető internetezőket.
2020.11.13. 05:09

Hozzánk is érkeznek a megsemmisülő üzenetek a Messengerbe

Hamarosan az európai, így a magyar felhasználók számára is elérhetővé válik a Messengerben és az Instagram egységes üzenetküldő felületén az eltűnéses (vanish) mód névre keresztelt funkció. Ha ezt bekapcsoljuk, az adott felhasználóval közös üzenetfolyamban váltott üzenetek automatikusan eltűnnek a chatfelület bezárásakor.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018