eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Frontális ütközés az M2-es autóúton: egy halott és két súlyos sérült

Egy ember meghalt, kettő súlyosan megsérült az M2-es autóúton, ahol két személyautó frontálisan ütközött péntek délután - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Az érintett szakaszon teljes az útzár, a járműveket Vác felé terelik.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy egy Rétság felől a főváros irányába közlekedő autó az M2-es 41-es kilométerszelvényénél - eddig ismeretlen okból - áttért a szemközti sávba, s ott frontálisan ütközött egy szabályosan haladó gépkocsival.

A karambolt okozó sofőr a helyszínen életét vesztette, a vétlen gépkocsivezető és utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A műszaki mentés és a helyszínelés jelenleg is tart, a rendőrség Vác lakott területe felé, a 2-es útra tereli a forgalmat. A közlekedők teljes útzárra számítsanak - közölte Beluzsárné Belicza Andrea.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×