eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

"Ez egy beteges hazudozó, a föld legnagyobb szajhája"

Sir Paul McCartney "hazudós" exfelesége hiába ígért milliókat egy jótékonysági szervezetnek, a pénz még mindig nem érkezett meg.

Heather Mills 2006 májusában nyilvánosan kijelentette: ha elválik Paul McCartny-tól és a bíróság több millió fontot ítél neki, a pénz nagy részét egy taposóaknák ellen harcoló jótékonysági szervezetnek utalja át.

Az egykori modell, aki balesetben elveszítette egyik lábát, 2002-ben ment férjhez McCartney-hoz, ám a házasságnak 2006-ban vége szakadt. A válást hat hónappal ezelőtt mondták ki. Mills a több mint 24 millió fontos (7 milliárd forintos) "fájdalomdíj" mellett sok bírálatot is kapott a sajtótól, ezért többen úgy vélik, hogy a nagylelkű pénzadományt imidzsének javítása miatt ajánlotta fel.

A háborús övezetek aknamentesítését segítő szervezet egyik munkatársa azonban elmondta: hiába várnak Mills beígért millióira.

Nem sokkal ezelőtt az egykori modell tanácsadója, Michele Elyzabeth elárulta, milyen is valójában Mills. A hollywoodi PR guru, aki 4 évet dolgozott a nővel, elmondta: "Mills egy számító és beteges hazudozó, a föld legnagyobb szajhája".

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×