eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Kilövik az űrbe a humorista DNS-ét

Az űrbe viszik Stephen Colbert amerikai humorista DNS-ét, amely egy időkapszulában kerül majd a Nemzetközi Űrállomás fedélzetére.

Különös módon került a halhatatlanok közé Stephen Colbert: az amerikai humorista DNS-ét októberben a Nemzetközi Űrállomásra viszik - jelentette be a Comedy Central, a csatorna, amelyen a híresség műsora, a The Colbert Report fut.

A tévés örökítőanyagát a híres videójáték-tervező, Richard Garriott viszi magával az űrbe, amikor októberben - privát utasként - az űrállomásra indul vendégeskedni.

Garriott a humorista DNS-e mellett más tárgyakat - például az emberiség legfontosabb találmányait tartalmazó leírást, valamint személyes üzeneteket - is beletesz abba az időkapszulába, amelyet az űrbe bocsát majd.

Stephen Colbert-ről Magyarországon a legtöbben talán az M0-ás új hídjának kapcsán hallottak. A hidat eredetileg szavazás útján akarták elnevezni az illetékesek, a humorista pedig mindkét fordulót megnyerte, miután felszólította nézőit, hogy voksoljanak.

A The Colbert Reportban Magyarország washingtoni nagykövete, Simonyi András is szerepelt vendégként: ő adta át a humoristának a szavazások végeredményéről szóló hivatalos értesítést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×