eur:
387.02
usd:
356.44
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Szeretője szült gyereket Obama egykori ellenfelének?

Szeretőt tart John Edwards, és a nő gyereket is szült neki - adta hírül egy amerikai magazin. A vád azért is rosszul hangzik, mert a demokrata párti politikus - aki egy ideig Barack Obama és Hillary Clinton mellett versenyben volt az elnökjelöltségért - felesége gyógyíthatatlan beteg.

Immár a tekintélyes amerikai lapok is cikkeznek John Edwards állítólagos szeretőjéről és szerelemgyerekéről. A Fox News hírcsatorna két független forrásból megerősített hírre hivatkozva azt közölte: új részletei vannak arról, mi történt a múlt kedden a washingtoni Beverly Hilton hotelben.

A múlt heti National Enquirer azt írta, munkatársai kedd éjjel összefutottak a szálloda folyosóján a demokrata párti politikussal, amikor az megpróbálta elhagyni állítólagos szeretője, Rielle Hunter szobáját - tavaly az a hír járta, hogy a nő Edwards gyermekével lett várandós.

A hírek szerint inkább egy Benny Hill-műsorba, semmint egy luxusszálloda folyosóira való jelenetek zajlottak le, amikor a két újságíró és egy fotós üldözőbe vette John Edwardst, aki hiába próbált észrevétlenül távozni. A politikus végül a férfi mosdóban talált menedéket, ahonnan negyed óra múlva biztonsági emberekkel körülvéve távozott.

A történteket a National Enquirer után megírta több befolyásos politikai blog és internetes híroldal, amelyek szerint a szálloda biztonsági kamerája rögzítette, ahogyan a politikus és Riellen Hunter belépett szobájába hétfő este fél tíz körül.

A neves amerikai újságok sokáig nem foglalkoztak a történtekkel, ám a hírzárlat pénteken megtört, amikor a Fox egyik műsorában levetítettek egy riportot, amelyből újabb részletek derültek ki Edwards és partnere estéjéről.

A politikus és Rielle Hunter kapcsolatáról szóló pletykák hónapok óta keringenek Washingtonban. Októberben John Edwards kénytelen volt nyilvánosan tagadni a National Enquirer értesülését, amely szerint a nő az ő gyermekével várandós. "Ez nem igaz, nevetséges" - mondta akkor a volt észak-karolinai szenátor, akinek felesége, Elisabeth gyógyíthatatlan rákbeteg.

"Több mint harminc éve ugyanabba a nőbe vagyok szerelmes, és aki ismer minket, tudja, hogy ő egy rendkívüli lény: kedves, szerető, gyönyörű, szexi, a legnagyszerűbb ember, akit ismerek" - tette hozzá John Edwards.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×