eur:
401.52
usd:
367.26
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Öt gyereket szeretne a drogfüggő énekesnő

A tüdőbetegségéből lábadozó Amy Winehouse öt gyereket akar szülni férjének, egy népszerű kvízműsorban szerepelne, és új hobbijai is vannak.

Amy Winehouse az OK! magazinban adott interjújában férjéről, Blake Fielder-Civilről is beszélt, akit hétfőn ítéltek 27 hónapnyi börtönbüntetésre, mivel korábban egy pubban megtámadta a tulajdonost.

"Megőrülünk egymásért. Az én Blake-em nagyon szerető férj" - mondta az énekesnő, aki nemrég kórházba került és tüdőtágulást diagnosztizáltak nála az orvosok.

"Alig várjuk, hogy gyerekeink legyenek. Legalább ötöt szeretnék. Ikreket akarok! Blake hihetetlenül jó apa lesz" - lelkendezett a kábítószerfüggő Winehouse, aki bevallotta, hogy imádja az Angliában közkedvelt Countdown című kvízműsort, és szívesen részt is venne az egyik adásban.

Arra a kérdésre, hogy ha nem popsztár lenne, akkor mivel töltené az idejét, elmondta: valószínűleg háziasszonykodna, majd hozzátette: új hobbija a vasalás és a fasírozott készítése.

"Rengeteg egészséges ételt eszem, sokat alszom, gitározok, zenét szerzek és minden nap levelet írok a férjemnek" - árulta el a 24 éves énekesnő, mivel tölti mostanában az idejét.

Az interjúban elmondta azt is, hogy 12 éves keresztlánya, Dionne Bromfield is énekesi karriert tervez, de majd csak az iskola befejezése után.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×