eur:
390.19
usd:
365.67
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Micsoda szégyen: magasított cipőt kapott James Bond

Magasított cipőt kellett viselnie Daniel Craignek az új James Bond-film forgatása idején, partnere ugyanis tűsarkúban magasabb lett volna nála - erről éppen az új Bond-lány, Gemma Arterton számolt be a sajtónak.

A brit színész meglehetősen érzékenyen reagál, ha a magasságát firtatják: egy alkalommal az őt faggató újságírónak nem volt hajlandó elárulni, hány centi, csupán annyit mondott, valahol 155 és 186 között.

A 007-es ügynököt másodszor alakító Daniel Craig valójában 178 centiméter magas, így meglehetősen furán nézett ki, amikor partnernője, Gemma Arterton tűsarkúban mellé állt.

"James Bond maszkulin és vonzó, és magasabbnak kell lennie a barátnőjénél. Danielnek emiatt magasított cipőt kellett húznia néhány jelenetben, de nagyon jól viselte, viccnek fogta fel" - magyarázta a színésznő.

Nem csoda, ha Daniel Craig kényelmetlenül érzi magát, ha a magasságáról van szó. Elődei mind magasabbak voltak nála: Roger Moore és Pierce Brosnan 187, George Lazenby 188, míg Sean Connery és Timothy Dalton 189 centi.

"Daniel minden idők legszexibb Bondja" - összegezte benyomásait a színészről Gemma Arterton, aki elárulta: Craignek nem kellett minden jelenetben viselnie különleges cipőt, csak azokban, amelyekben rá magas sarkút adtak.

"Igen, cukkoltam miatta, de nagyon jól fogadta" - fűzte hozzá a színésznő.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×