eur:
391.18
usd:
366.7
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Lakópark, kizárólag melegeknek

Kizárólag a munkától visszavonult homoszexuálisoknak, leszbikusoknak és transzneműeknek építenek lakóparkot az ausztráliai Ballanban.

Négy kifogás érkezett az illetékes tanácshoz a ballani Linton Estate projekt ellen, amelynek keretén belül 26 millió ausztrál dollár értékben épül minden igényt kiszolgáló lakópark kizárólag komoszexuálisoknak, leszbikusoknak és transzneműeknek.

A parkban 120 két- és háromágyas apartman, tenisz- és bowlingpálya, szabadtéri színház és szabadidőközpont épül, ez utóbbi uszodával, élményfürdővel, edzőtermekkel, kávézókkal és éttermekkel.

A legnagyobb befektető, egyben a beruházás vezetője, Peter Dickson szerint a projekt piaci rést fed majd le.

Akár kapcsolatban, akár egyedül élünk, azt szeretnék, ha barátok vennének körül minket. Azt akartam, hogy a Linton Estate más legyen, mint a többi olyan közösség, ahol a munkától visszavonult emberek élnek. Ez valósul meg itt - magyarázta a férfi.

A Moorabool Shire-i, illetékes polgármester közölte: a beruházás előnyei alapján döntöttek arról, hogy engedélyt adnak az építkezésre. Az, hogy a lakók milyen nemi irányultságúak, nem számított.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×