eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Esküvő helyett gyász: a menyasszony gyereke megfulladt a kocsiban

Egy négyéves kisfiú halt meg az Egyesült Államokban, mert amíg anyja a fodrásznál készült az esküvőjére, őt a 60 fokosra felmelegedett autóban hagyta.

Mirlande Jean-Baptiste nagy napja tragédiává változott, mert esküvője előtt néhány órával életét vesztette a kisfia. A négyéves fiút magára hagyta a tűző napon az autóban, amíg ő a szépségszalonban töltött 3 órát.

A kinti hőmérséklet 31 fok volt, így a kocsiban hamar elviselhetetlen 60 fok lett - nem csoda, hogy a gyerek nem bírta a forróságot 3 órán keresztül.

Amikor az ápolóként dolgozó floridai nő meglátta ájult kisfiát a kocsiban, azonnal odarohant, és megpróbálta újraéleszteni. Az eszméletlen gyereket a mentőkocsiban nyilvánították halottnak.

Kiderült, hogy a 29 éves menyasszony azt hitte: kisfia egyik rokonuknál várja az esküvőt, így nem tudott arról, hogy a gyerek valahogy bejutott az autóba. A kisfiú valószínűleg besurrant a járműbe. Az anya azonban még nem tudta elmondani pontosan, hogy mi történt, mert idegösszemomlást kapott, hogy az orvosoknak le kellett nyugtatórniuk.

A tragédia néhány órával az esküvői ceremónia előtt történt. Az ünnepség helyszínén várakozó vendégekkel a pap közölte a halálhírt.

Az Egyesült Államokban idén ez volt a 18. olyan tragédia, amikor valakit egy autóba zárnak - az esetek 80 százaléka véletlen volt. A Kids and Cars amerikai civil szervezet elnöke szerint az ilyen tragédiákban elhunyt gyerekek szülei soha nem tudnak felépülni: "Minden nap a poklot élik meg" - mondta Janette Fennell.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, mit várnak a mesterséges intelligenciától a cégek pénzügyi vezetői

Kiderült, mit várnak a mesterséges intelligenciától a cégek pénzügyi vezetői

A PwC által megkérdezett pénzügyi vezetők 66 százaléka idén már úgy gondolta, hogy a mesterséges intelligenciának jelentős hatása lesz a vállalati folyamatokra a következő három évben. Egy évvel ezelőtt még jóval kevesebb, alig valamivel 50 százalék feletti volt ez az arány. Az InfoRádió Balogh Zoltánt, a PwC számviteli tanácsadás igazgatóját kérdezte.

Fagypont és 20 fok közötti kanyarok: időjárás a jövő héten

Kedden ugyan elszórtan előfordulhat eső, zápor, de alapvetően csendes, őszi idő várható a jövő héten több-kevesebb napsütéssel és 20 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel. A hét második felében a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken fagypont köré is hűlhet a levegő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×