eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Molotov-koktélt dobtak az alvó gyerekek szobájába

A rendőrség értesítette a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletét, hogy Pátkán Molotov-koktélokkal dobáltak meg házakat. Az egyik ház ablakát a Molotov-koktél betörte, melytől körülbelül 2 négyzetméteren lángra kapott a szoba, ahol gyerekek aludtak. A tűzeseteksorán személyi sérülés nem történt.

A rendőrségről érkezett bejelentés kedden hajnalban 1 óra után 10 perccel a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, mely szerint Pátkán, az Árpád utcában Molotov-koktélokkal dobáltak meg házakat.

Az ott lakók a tüzet az egységek kiérkezéséig megpróbálták eloltani. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak a káresethez.

A tűzoltók kiérkezésére a lakóknak a tüzet sikerült eloltaniuk.
Az elsődleges vizsgálat megállapította, hogy a tűzeseteket szándékos gyújtogatás okozta: kedden hajnalban három házat Molotov-koktéllal dobáltak meg - tájékoztatott Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője.

Az egyik épületnek az ablakpárkánya és a redőnye égett. A másik háznak az ajtaját dobták meg, itt az épület homlokzata kormozódott. A harmadik ház ablakát az egyik Molotov-koktél betörte, melytől körülbelül 2 négyzetméteren lángra kapott a szoba.

A szobában gyerekek aludtak, nekik nem esett bajuk. A tűzesetek
során személyi sérülés nem történt.

A rendőrség közveszély okozás megalapozott gyanújával indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes vagy tettesek ellen - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Továbbra is későn fordulnak orvoshoz a férfiak Magyarországon, ezért országos férfiegészség-kampány és PSA-szűrést indul betegszervezetek és az urológusszakma összefogásával a prosztatarák ellen. Itthon naponta három férfi hal meg a betegségben, pedig a prosztatarák korai felismerés esetén jól gyógyítható.

Orbán Viktor már Olaszországban van

A Patrióták Európáért képviselőcsoport vezetői ma a jobboldali Liga pártrendezvényén gyűlnek össze – írta közösségi oldalán a miniszterelnök politikai igazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×