eur:
400.41
usd:
366.22
bux:
73833.8
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Képriport: három holttest egy makói házban

Három holttestet találtak egy makói családi házban, az elsődleges adatok szerint erőszakos bűncselekmény áldozatai lettek - közölte a rendőrség. A feltételezett elkövetőt este elfogták.

Szenti Szabolcs, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a helyszíneléskor két nő és egy fiatalabb férfi holttestére bukkantak. Az áldozatokon szúrt és vágott sérülések voltak.

A rendőrség körözést adott ki egy ERE-658 forgalmi rendszámú Opel Astra típusú személygépkocsi tulajdonosa ellen, mert feltehetőleg köze lehet a brutális bűncselekményhez.

A holttesteket az áldozatok egyik hozzátartozója találta meg. A bűncselekmény okáról a rendőrség jelenleg nem tud felvilágosítást adni - közölte a szóvivő.

Jelenleg a helyszíni szemle, az adatgyűjtés, a tanúkutatás, és az eset körülményeinek felderítése folyik. A rendőrség több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - tette hozzá vasárnap délelőtt Szenti Szabolcs.

A szomszédok szerint az áldozatok közül az idős nő a fiatal lány nagymamája volt, a fiatal férfi pedig egy helybéli orvos fia, és az unoka udvarlója. A fiatalok között évek óta kiegyensúlyozott, jó kapcsolat volt - állították egybehangzóan a szomszédok, akik nem hallottak semmi különös zajt szombat este, amikor a bűncselekmény feltételezhetően történt.

A rendőrség kora este közölte, hogy elfogták a feltételezett tettest, egy 26 éves makói férfit, aki az egyik áldozat ismerőse.

Makón két hónapja történt egy hasonló, három halálos áldozatot követelő tragikus eset. Március 6-án két férfi és egy nő holttestét találták meg egy helyi családi házban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×