eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Túl van az elvonón az Oscar-díjas sztár

Nem kell többé beszámolnia állapotáról a bíróság előtt Mel Gibsonnak, akit 2006-ban gyorshajtás és ittas vezetés miatt tartóztattak le malibui otthona közelében. Az ausztrál színész akkor azzal okozott botrányt, hogy antiszemita megjegyzéseket tett az őt előállító rendőrre.

A Los Angeles-i bíró, Lawrence Mira megdicsérte Mel Gibsont, amiért a színész teljesítette az alkoholisták számára indított rehabilitációs programot. Ez is feltétele volna annak, hogy a színészt próbára bocsássák, miután megfizette a rá kiszabott 1.400 dolláros bírságot.

Az ausztrál színész az emlékezetes eset óta - amikor kijelentette, hogy a zsidók felelősek minden háborúért - többször is bocsánatot kért a zsidó közösségektől, és hangsúlyozta: nincs mentség azok számára, akik antiszemita kijelentésekre ragadtatják magukat.

Mel Gibson később úgy magyarázta az esetet: minden bizonnyal azért törtek elő belőle ezek a szavak, mert dühös volt új filmjét, a Passiót ért kritikák miatt, aztán arra hivatkozott, hogy egész életében alkoholizmussal küzdött.

Ahhoz, hogy a bíró végre minden jót kívánjon neki, és közölje, hogy többé nem kell beszámolnia állapotáról, az kellett, hogy a színész végigcsinálja az elvonókúrát és a rehabilitációs programot, és eljárjon az anonim alkoholisták gyűléseire.

Mel Gibson részt vett egy olyan, 90 napos programban is, amelyet ittas vezetők számára dolgoztak ki.

"Most már egyedül van az önsegítő csoportokkal, ez lesz a legnehezebb idő az ön számára. Sok szerencsét a rehabilitációja folytatásában" - búcsúzott Lawrence Mira a színésztől, aki további 18 hónapig még próbaidejét teljesíti.

Címlapról ajánljuk

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×