eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Apasági kereset lett egy internetes szexárverés vége

Egy német bíróság kötelezett egy internetes oldalt, amelyen egy nő szexaukción árulta a bájait, hogy adja meg az árverésen nyertes hat férfi nevét, miután a nő egyiküktől teherbe esett, és meg akarja tudni, melyikük a gyermek apja.

A nő egy internetes oldalon bocsátotta áruba magát árverésen, és tavaly áprilistól májusig szexuális kapcsolatot létesített a hat legtöbbet kínáló férfival, akiknek csak az álnevét tudta - közölte a stuttgarti bíróság szóvivője.

Miután a nő állapotos lett, az internetes portáltól kérte a hat férfi részletes adatait, de ott a bizalmas adatkezelésre hivatkozva megtagadták a kérését. Ezután fordult a bírósághoz, amely kötelezte a weboldalt a nevek kiadására.

Amennyiben a férfiak nem hajlandóak magukat DNS-vizsgálatnak alávetni, a nő bepereli őket - tette hozzá a szóvivő. A bíróság úgy ítélte meg, hogy a megszületendő gyermek joga arra, hogy megismerhesse az édesapját, előbbre való, mint a weboldal által vállalt bizalmas adatkezelés.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×