eur:
389.29
usd:
362.6
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Csak a kómában fekvő kislány tudja az igazságot

A Spanyolországban tragikus körülmények között életét vesztő brit nő férje abban bízik, hogy kislánya visszatér a kómából, és el tudja mondani, mi történt azon a végzetes reggelen.

A hétéves Gianna egy mallorcai szálloda ötödik emeletéről zuhant ki egyelőre tisztázatlan körülmények között.

A kislány életét az mentette meg, hogy nem a földre, hanem egy lapos, a szoba alatt mintegy 15 méterre található tetőre esett.

A kislány édesanyja az eset idején abban a szobában volt, amelynek erkélyéről Gianna kizuhantt. A tragikus esemény után a nő átrohant férje és két fia szobájába, majd elhagyta a szállodát és eltűnt.

Sara Cooper holttestét szerda délután találták meg egy víz alatti barlangban. A rendőrök egyelőre annyit tudnak, hogy az asszony a tengerbe zuhant, majd a testét az áramlat sodorta arra a helyre, ahol megtalálták. A feltételezések szerint öngyilkos lett.

A rendőrök azt az eshetőséget is vizsgálják, hogy a kislány nem véletlenül esett ki az ötödik emeletről, hanem anyja lökte ki.

Giannát jelenleg mesterséges kómában tartják az orvosok. A kislánynak megrepedt a mája, eltört az állkapcsa és megsérült a feje. Gianna sérülése súlyos, de állapota stabil.

Ian Cooper, a kislány apja azonosította Sara holttestét. A férfi abban bízik, hogy lánya felépül, és képes lesz elmondani, mi történt vele és édesanyjával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×