eur:
396.98
usd:
355.38
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Mellnagyobbítás az esti randira

Fejlődik az orvostudomány. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egy plasztikai sebész már fél óra alatt képes elvégezni egy mellnagyobbító műtétet, úgy hogy a páciens az operáció estéjére már egy vacsorát is szervezhet magának.

Az orvosok kidolgoztak egy olyan műtéti eljárást, amely az eddigieknél kevesebb kellemetlenséggel és fájdalommal jár, és amely sokkal rövidebb idő alatt elvégezhető.

Mivel a vágást nagyon precízen végzik, a páciens kevés vért veszít, a seb pedig gyorsan gyógyul.

Az eljárás kifejlesztője, John Tebbetts elmondta: a műtét után azt szokták mondani a pácienseknek, hogy menjenek haza, aludjanak úgy két órát, aztán mossák meg a hajukat, ezzel ugyanis átmozgatják a mellizmaikat, este pedig menjenek el otthonról vacsorázni.

A hölgyek vezethetnek is a beavatkozás napján, másnap pedig már minden normál napi teendőt elvégezhetnek.

Ezekben a napokban tartják éves összejövetelüket Nagy-Britanniában a világ plasztikai sebészei. A szigetországban 2006-ban hatezer mellnagyobbító műtétet végeztek el, 9 százalékkal többet, mint a megelőző évben.

Címlapról ajánljuk
„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Sikerül elkerülni a recessziót Amerikában? Erre kell most figyelni

Sikerül elkerülni a recessziót Amerikában? Erre kell most figyelni

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében azt elemeztük, hogy a második negyedéves amerikai GDP-adat hogyan hat az amerikai kamatokra és a részvénypiacokra, valamint hogy kell-e félni recessziótól a választások előtt álló országban. Vendégünk volt Cinkotai Norbert, a K&H Értékpapír vezető elemzője. A második blokkban a friss munkanélküliségi és foglalkoztatottsági adatokat beszéltük át Hornyák Józseffel, a Portfolio makroelemzőjével.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×