eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Nincs más megoldás, gyámság alá kell helyeztetni az önpusztító énekesnőt

Ügyvéd segítségével próbálja meg gyámság alá helyeztetni Amy Winehouse-t az édesapja. A férfi szerint az énekesnőt rá kell bírni a kábítószerelvonó-kúrára - ha másképp nem megy, akkor úgy, hogy ő kezeli a lánya pénzét.

Az énekesnő taxisofőr apja már konzultált is ügyvédekkel arról, hogyan akadályozhatná meg, hogy a lánya kábítószerre költse a pénzét. Amy ráadásul nem csupán a saját, hanem férje drogadagját is fizeti, hiszen Blake Fielder-Civil nem dolgozik, így jövedelme sincs.

A hírek szerint ráadásul ő kezeli a készpénzt. "S ami még rosszabb, Blake minden haverjának azt híreszteli, hogy hamarosan mindent ő intéz majd Amy helyett" - állítja egy név nélkül nyilatkozó forrás.

A jelek szerint ezek a pletykák késztették arra Mitch Winehouse-t és Amy menedzserét, hogy jogi segítséget kérjenek. Azt szeretnék kikényszeríteni, hogy Amy aláírjon egy meghatalmazást, amelyben az apjára bízza anyagi ügyeinek az intézését arra az időre, amíg meg nem gyógyul.

Bennfentesek ötmillió fontra (1,9 milliárd forintra) becsülik Amy vagyonát, de ez meg is triplázódhat a következő másfél évben, ha megkapja a második albuma után járó pénzt. A lemez az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában is felkerült a tízes sikerlistára.

Az apját az is aggasztja, hogy mielőtt májusban hozzáment volna Blake-hez, nem kötöttek házassági szerződést.

Mitch szerint, amíg Amy-nek pénze van, nem hagyja abba a kábítószerezést. Attól fél, hogy Blake rossz hatása miatt a lánya vagy kábítószer-túladagolásban hal meg hamarosan, vagy öngyilkos lesz, ha a férfi elhagyja. "Nem akarom, hogy ez a fickó megszerezzen mindent, amiért Amy keményen megdolgozott" - jelentette ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×