eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Nem merték feljelenteni a pedofil párt, nehogy homofóbnak nevezzék őket

Brit szociális munkások gyakorlatilag szabad utat adtak egy homoszexuális párnak ahhoz, hogy rendszeresen molesztálják a rájuk bízott kisfiúkat, nehogy homofóbnak nevezzék őket. A két férfi 15 hónap alatt 18 gyermeket vett magához, és közülük többeket rendszeresen zaklattak.

Craig Faunch és Ian Wathey az első homoszexuális pár Nagy-Britanniában, akik hivatalosan is nevelőszülők lehettek. A két férfiről mindenki azt hitte, hogy tisztességes szándékkal vállalták a problémát fiúk nevelését - most viszont kiderült, hogy mindketten pedofilok, akik rendszeresen zaklatták a gyerekeket.

Pedig egy asszony, akinek két fiát vette magához a pár, jelezte az önkormányzatnál a gyanúját, hogy a két férfi molesztálja a gyerekeket. Az illetékesek azonban nem vizsgálták ki az esetet, elhitték a két férfinak, hogy semmi rosszat nem tesznek a gyerekekkel.

Sőt, még több gyereket küldtek a két férfihoz. A Kidscape gyermekvédelmi szervezet szerint az illetékeseknél a politikai korrektség győzött a józan ész felett.

"Teljesen egyértelmű, hogy az illetékesek attól féltek: homofóbnak tartják majd őket, ha kivizsgálják a vádakat" - áll az esetet összegző jelentésben, amely arra is figyelmeztet, hogy a gyermekvédelmi osztály munkatársai sem a gyermekek elhelyezése előtt, sem pedig utána nem végezték el az előírt ellenőrzéseket.

A jelentés szerzője, a surrey-i szociális szolgálat egykori vezetője azt nem merte kijelenteni, hogy a két férfi kimondottan azzal a céllal vállalta a gyermekek gondozását, hogy könnyebben áldozatokhoz férhessen.

A 42 éves Wathey-t tavaly júniusban öt évre ítélték gyermekek megrontása miatt, a 33 éves Faunch pedig hat évet kapott. Az egyik áldozatuk egy 14 éves autista fiú.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az ukrán haderő frissen toborzott katonái demoralizáltak, rosszul képzettek és fizikailag és mentálisan is felkészületlenek – írja elemzők és ukrán parancsnokok értékelésére hivatkozva a Financial Times. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×