eur:
389.4
usd:
361.95
bux:
68592.76
2024. május 7. kedd Gizella

Megdöbbentő részletek az elhunyt kebelcsoda életéből

A két férfi, aki a tragikus hirtelenséggel elhunyt playmate, Anna Nicole Smith kislányáért folytattak ádáz jogi harcot, valójában meleg szeretők voltak - állítja egy most megjelent könyv, mely szerint ráadásul a volt modell tudott a dologról.

Pár hónapja még elkeseredett harcot vívtak a tragikus körülmények között elhunyt Anna Nicole Smith kislányának elhelyezési joga felett, egy új botránykönyv viszont most azt állítja, hogy Howard K. Stern és Larry Birkhead valójában egymás szeretői voltak.

A "Szőke becsvágy: az Anna Nicole Smith halálának története" című könyv szerint a néhai playmate ügyvédje és élettársa, valamint a kis Dannielynn vér szerinti apja egymás szeretői voltak.

Ráadásul a könyv állítása szerint Anna Nicole Smith tudott is a dologról, mert egyszer rajtakapta a két férfit. Ennek ellenére lefeküdt Larry Birkhead-del, mert szőke, kékszemű gyermeket szeretett volna.

A könyv azt állítja, hogy a két férfi Anna Nicole Smith temetését követően titkos alkut kötött, melynek értelmében Larry Birkhead lehet a gyermek gyámja, cserébe az ügyvéd Howard K. Stern kezeli a vagyont.

A megállapodás jelentőségét az adja, hogy a pénteken első születésnapját ünneplő kislány akár több százmillió dollárt is örökölhet Anna Nicole Smith előző férje, a milliárdos Howard Marshall után.

A két férfi természetesen mindent tagad és perrel fenyegette meg a könyvet jegyző újságírónőt.

Címlapról ajánljuk
A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Csapást szenvedett az orosz logisztika, ma iktatják be Putyint - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Csapást szenvedett az orosz logisztika, ma iktatják be Putyint - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Ma iktatják be Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×