eur:
388.96
usd:
361.15
bux:
68680.2
2024. május 7. kedd Gizella

Majdnem beszakadt a plafon a meztelen nő kukkolója alatt

Megmenekült a börtöntől az a férfi, aki csaknem bezuhant egy szoláriumszalonba a plafonon át, miközben megleste az egyik barnulni vágyó vendéget.

A férfi utat talált magának a chippenhami Consol Suncentre szalon épületének tetőterébe, és megpróbálta meglesni az üzlet egyik vendégét, a 22 éves Louise Huddot.

Stephen Strange elmozdított néhány álmennyezet-darabot a plafonon, és a leskelődés közepette csaknem bezuhant a lyukon át a napozókabinba.

Louise Hudd kaparászó hangra lett figyelmes, azután egy férfi fejét látta meg kibukkanni a plafonon át.

Amikor a lány megkérdezte, mi a csudát keres ott, zavartan annyit válaszolt: kíváncsi volt, mit csinálnak egy ilyen helyen az emberek.

A férfi a swindoni bíróság előtt beismerte tettét, a kukkolást, amiért három hónapos felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki rá.

A 42 éves Strange-t a rendőrök kapták el, miután megtalálták ujjlenyomatait a szalon egyik fülkéjén.

Címlapról ajánljuk
Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×