eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Ismét felakasztotta magát egy elítélt a börtönben

Felakasztotta magát egy elítélt a sopronkőhidai fegyházban vasárnap. A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka vizsgálatot rendelt el.

Ismét felakasztotta magát egy elítélt egy börtönben. Csere László vezérőrnagy országos parancsnok tájékoztatása szerint a fegyház fokozatú elítélt a zárkájában lett öngyilkos.

Az intézet egészségügyi szakápolója megpróbálta ugyan újraéleszteni az elítéltet, ám ez nem sikerült. A mentőorvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

A rendőrség a helyszíni vizsgálat során kizárta az idegenkezűséget.

Legutóbb a móri gyilkosság gyanúsítottja lett öngyilkos

Július közepén a móri gyilkosság egyik gyanúsítottja lett öngyilkos, N. László késő este akasztotta fel magát a cellájában.

A rendőrségi és az ügyészi vizsgálat akkor kizárta az idegenkezűséget, illetve a szolgálatban lévő büntetés-végrehajtási állomány felelősségét.

N. Lászlót februárban vette őrizetbe a rendőrség; a gyanú szerint ő lőtt agyon 8 embert 2002. május 9-én az egyik móri bankfiókban elkövetett rablás során. Ugyanőt gyanúsították a veszprémi postásgyilkossággal.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×