eur:
394.48
usd:
354.37
bux:
72750.5
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Összefogtak az elhagyott asszonyok a filmsztár ellen - képek az összeesküvésről

Egy brit mondás szerint a pokol sem lehet olyan rettenetes, mint egy megalázott nő. Eddie Murphy egyszerre két elhagyott szerelme bosszúját is megtapasztalhatja, mert volt felesége és a közös kislányukat nemrégiben megszülő Mel B összefogott ellene.

Nicole Mitchell, aki 12 évi házasság után 2006-ban vált el a hollywoodi sztártól, akinek öt gyereket szült, "nagyon baráti hangulatban" ebédelt együtt a Spice Girls énekesnőjével, aki áprilisban szülte meg Murphy kislányát.

Az exek egy nappal az után jöttek össze, hogy Mel és ügyvédje sajtótájékoztatón jelentette be: Murphy egyetlen fillért sem fizetett még a három hónapos Angel Iris után - holott a DNS-teszt bebizonyította, hogy ő az apa. Azt nem árulták el, mennyit kérnek Murphy-től.

A két sértett asszony az egyik legexkluzívabb Beverly Hills-i étteremben, az Ivy-ban ebédelt együtt, és velük volt Angel Iris, valamint Micole legkisebb, Murphy-től született gyermeke, az ötéves Bella Zahra.

A People magazin internetes oldalán olvasható beszámoló szerint a két asszony az egyik távoli sarokban ült le, hogy távol legyenek a figyelő szemektől. "A jelek szerint nagyon megkedvelték egymást" - írta a cikk szerzője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×