eur:
394.48
usd:
354.37
bux:
72750.5
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

A szupermodell és a melltartók - képekkel

Heidi Klum német szupermodell mutatta be a nagy nyilvánosság előtt az egyik legnevesebb női fehérneműgyártó legújabb melltartóit. A modell nemrégiben jelentette be, hogy felhagy színészi próbálkozásaival és ismét eredeti karrierjére koncentrál.

Alighanem némi csalódást okozott Heidi Klum német szupermodell híveinek csütörtökön, hiszen túlságosan is felöltözve jelent meg a Victoria's Secret legújabb melltartójának bemutatóján.

A modell egy társával, Marisa Millerrel közösen mutatta be a legújabb fehérneműt a nagyközönségnek Los Angelesben. Ha kíváncsi képekre is, kattintson ide!

A háromgyermekes Heidi Klum egyébként éppen a napokban jelentette be (dicséretre méltó önismerettel), hogy nem érez elég tehetséget magában a színészi pályához.

"Megpróbálkoztam a színészkedéssel, de egyszerűen nem ment. Amikor egy szomorú jelenetben zokognom kellett volna, ostobán vigyorogni kezdtem" - vallotta be a német csillag.

Nem biztos azonban, hogy tehetségtelen, és azért nem tud sírni, amikor ráparancsolnak. Heidi Klum ugyanis egyébként sem szokott sírni, ezért nem megy neki. "Egyszerűen túlságosan boldog ember vagyok ahhoz, hogy sírni tudjak" - mondta erről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×