eur:
396.07
usd:
359.4
bux:
71805.06
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Bocsánatot kért, miután levágta a 11 éves gyerek fejét

Bocsánatot kért egyik áldozata családjától az a férfi, aki tíz évvel ezelőtt gyilkolt meg egy 11 éves fiút és egy 10 éves kislányt Japánban.

A most 24 éves férfi 1997 májusában levágta egy 11 éves gyerek fejét, majd azt egy iskola bejárata előtt hagyta. Másik áldozatát két hónappal korábban ölte meg.

A férfi bocsánatkérő levelét az őt képviselő ügyvédek juttatták el az áldozat családjához. Korábban a másik család is hasonló tartalmú levelet kapott.

A gyilkos nevét nem hozták nyilvánosságra, mivel a bűncselekmények elkövetésekor csak 14 éves volt.

A férfit 2004 márciusában bocsátották feltételesen szabadlábra egy tokiói gyógyintézetből. Ez még az év végén lejárt, azóta a férfi állami ellenőrzés nélkül él.

Címlapról ajánljuk

Pénteken kaphatja meg a nagy zöld jelzést Ukrajna Oroszország bombázására nyugati fegyverekkel

Egyre nagyobb a várakozás, hogy Joe Biden amerikai elnök engedélyezi Ukrajnának a nyugati gyártású, nagy hatótávú rakéták bevetését Oroszországgal szemben. Moszkva a maga részéről azzal fenyegetőzik, hogy megsemmisíti azokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Ellentámadásba lendültek Kurszknál az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ellentámadásba lendültek Kurszknál az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna még augusztus elején indított váratlanul nagyszabású akciót Oroszország kurszki területei ellen, ahol gyorsan jelentős területek felett vették át az irányítást. Úgy tűnik, Moszkva megelégelte a jelenlétüket. 24 órán belül négy ukrán települést is elfoglalt az orosz hadsereg, köztük egy kisebb méretű várost. 2022 óta nem volt példa arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi települést meghódítottak volna az orosz támadók Ukrajnában. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×