eur:
389.46
usd:
362.81
bux:
67982.32
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Petíció Paris Hiltonért: "ő egy példakép"

Petícióban kérik Paris Hilton hívei Arnold Schwarzenegger kalifornai kormányzót, hogy gyakoroljon kegyelmet a hivatásos híresség ügyében, akinek jövő hónapban kellene vezetési kihágás miatt 45 napra börtönbe vonulnia.

A petíció megfogalmazói szerint Paris Hiltont bűnbakként használták fel a hatóságok, amikor 45 napos elzárásra ítélték azért, mert annak ellenére autóba ült, hogy felfüggesztették a jogosítványát. Támogatói szerint a hivatásos hírességen akartak példát statuálni az ittasan vezetőkkel szemben (Paris Hilton jogosítványát ezért vonták be).

A hotellánc-örökösnőnek június 5-én kell börtönbe vonulnia, ellenkező esetben azt kockáztatja, hogy megduplázzák büntetésének mértékét.

Természetesen a börtön gondolatától rettegő Paris Hilton maga is a kezdeményezés mögé állt, és a MySpace-en mindenkit erre buzdított. A petíció olyan példaképnek festi le a leginkább botrányairól és magamutogatásáról elhíresült dúsgazdag örökösnőt, aki reményt nyújt az embereknek az Egyesült Államokban és szerte a világban.

"Szépséget és izgalmat csempész legtöbbünk földhözragadt életébe" - fogalmaz a beadvány, amely nem felejt el megemlíteni más neves amerikai közéleti szereplőket, akiknek a történelem folyamán megbocsátották tévedéseiket.

"Ha a néhai Gerald Ford elnök szívében meg tudott bocsátani a néhai Richard Nixon elnöknek a hibáiért, mi kétségtelenül támogatjuk azt, hogy Paris Hiltonnak is megbocsássanak őszinte hibájáért" - írja kissé érdekes érveket felhasználva a petíció szerzője.

Arnold Schwarzenegger sajtófőnöke az ügy kapcsán azt nyilatkozta, hogy a kormányzó egyetlen ügyben sem kíván addig döntést hozni, amíg az egyén ki nem merítette összes jogi lehetőségét.

Korábban az örökösnő szülei is jelezték, hogy a kaliforniai kormányzóhoz fordulnak kegyelemért.

Paris Hilton ügyvédei már bejelentették, hogy fellebbeznek az ítélet ellen.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×