eur:
394.69
usd:
355.35
bux:
72263.65
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Este már nem lesz szélvihar

Országszerte 60 esetben riasztották a tűzoltókat a viharos szél miatt, főként a fővárosban és az ország középső részén - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Dobson Tibor az Inforádióban elmondta: az óránkénti 100 kilométeres erősségű szél fákat döntött ki, kábeleket szakított el és reklámtáblákat borított fel, de senki nem sérült meg.

Hozzátette: Fejér megyében két baleset is történt az erős széllökések miatt, mindkét esetben kamionok rongálódtak meg Székesfehérvár közelében.

Dobson Tibor szólt arról is, hogy a meteorológiai előrejelzés alapján délutánra már jelentősen csökken a szél ereje, és az éjjel már nem kell újabb viharokra számítani.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij csütörtök esti videóüzenetében magyarázatot adott arra, miért volt szükség az elmúlt napokban látott jelentős kormányátalakításra. Az ukrán elnök elmondta, az a cél, hogy a kormányzati intézmények olyan aktívak legyenek, amennyire csak lehetséges, jóval aktívabbak, mint korábban. Eközben Olekszandr Szirkszkij, az ukrán haderő főparancsnoka a CNN-nek adott exkluzív interjújában elmondta, azért volt szükség az augusztus 6-án kezdődött kurszki offenzívára, mert Oroszország új támadást tervezett Ukrajna ellen Kurszk felől. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×