eur:
395.36
usd:
366.65
bux:
65365.8
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Tizenhét koponyát találtak a szeméttelepen

Tizenhét levágott emberi fej maradványait találták meg Haiti fővárosának egyik külterületén. Szemtanúk szerint a koponyák egy részét egy elhajtó autóból dobták ki a szemétlerakónak használt erdős területre.

Néhány helyi járókelő csak azt látta, amint egy elhaladó autóból kidobnak valamit egy út menti árokba. Amikor odamentek megnézni, hogy mi az, akkor látták, hogy emberi koponyákról van szó - mesélte egy helyi lakos, Emmanuel Crepsac az AP hírügynökségnek.

A Port-au-Prince-i rendőrség, amelynek munkáját az ENSZ nyomozói segítik, összesen 17 emberi fej maradványát találták meg, egy részüket kis szürke műanyag vödrökben.

A koponyák vizsgálata még hátravan, Frantz Lerebours rendőrségi szóvivő szerint azonban valószínűleg gyilkossági esetekkel van dolguk.

Haitin Jean-Bertrand Aristide volt elnök hatalmának 2004-es megdöntése óta gyakoriak az erőszakos cselekmények és az emberrablások.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×