eur:
396.18
usd:
359.72
bux:
72343.49
2024. szeptember 12. csütörtök Mária
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió óbudai stúdiójában 2024. május 3-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktortól is elveszik a telefont rendszeresen

A minisztereknek minden kormányülés előtt le kell adniuk mobiltelefonjaikat, erről Orbán Viktor ad tájékoztatást egy videóban.

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi médiában osztott meg egy videót, amelyben bemutatja, mi történik a telefonokkal a kormányülések előtt.

Arra a kérdésre válaszolva, hogy mi történik azokkal, akik mégis beviszik a készülékeiket, a kormányfő megjegyezte, hogy ez a téma Pintér Sándor belügyminiszter területe.

@viktor_a_tiktokon Én leadom! #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Magyarország #telefon ♬ sail away (instrumental) - lovelytheband

Az iskolai "mobilmizéria" reflektorfénybe került Pintér Sándor is megszólal a videóban. Elmondta, hogy az intézkedésnek két oka is van, az egyik az, hogy ne zavarják meg a kormányülést a hívások, valamint biztonsági okokból is az ajtón kívül hagyják az okoseszközeiket, amely a belügyminiszter szerint garantálja, hogy az ott elhangzottak nem jutnak el illetéktelenekhez.

Címlapról ajánljuk
Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

A választani tudó biztos szavazók körében négy százalékra csökkent a Fidesz-KDNP előnye a Tisza Párttal szemben – derül ki a Medián legfrissebb felméréséből. Hann Endre, a közvélemény-kutató cég vezetője az InfoRádióban elmondta: más pártok támogatottsága nem éri el az öt százalékot, ezért egyre inkább úgy tűnik, hogy a kétpárti berendezkedés felé tart a magyar belpolitika, ami a legérzékenyebben a DK-t és a Mi Hazánkot érintheti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Antony Blinken amerikai és David Lammy brit külügyminiszter Kijevben tett látogatást szerdán, ahol találkoztak Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. A találkozó egyik legfőbb kérdése az volt, lehetővé teszi-e a két ország Ukrajnának, hogy az általuk átadott rakétákkal csapást mérjenek mélyen orosz területekre. Bár a jóváhagyást hivatalosan egyelőre nem kapta meg Kijev, brit kormányzati források szerint Londonban erről már megszületett a döntés, és Joe Biden amerikai elnökön is egyre nagyobb a nyomás, hogy megadja az engedélyt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×