eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Változás volt az egyik cafeteria-elemnél, pénzek veszhettek oda

Új, magyar tulajdonoshoz került az Edenred utalvány üzletága, de a juttatási kártyás nem, ami miatt egyes pénzösszegek akár el is veszhettek.

Tavaly november eleje óta az Edenred utalvány üzletágát a Rewin Magyarország Kft. viszi tovább. Ez a szolgáltatás változatlanul működik tovább, minden korábbi elfogadóhelyi szerződésük jogfolytonos. Árulni 2023 december végétől már csak Rewin-utalványokat árulnak, de 2024. december 31-ig érvényesek az Edenred-utalványok, azokat a partnereik elfogadják a lejárati idő végéig.

Ám az Edenred kártyás programját az év végével lezárták. Vagyis hiába szerepelt későbbi lejárat a juttatási kártyákon, és hiába van rajtuk pénz, azokkal januártól már nem lehet fizetni. Mint a 24.hu-nak küldött válaszokból kiderül, a kártyaprogramot szolgáltató vállalat az Edenred kizárólagos partnere volt, ezért nem lehetett átvenni azt az üzletágat. A kártyákat deaktiválták 2023. december végén, erről a francia cég szerint időben tájékoztatták az ügyfeleket.

Arra a kérdésre, hogy hány kártyán maradhatott mégis pénz, és mekkora összeg ragadhatott be, nem válaszoltak.

A portál egy olvasójának utalványbeváltási problémái kapcsán is körbekérdezett - a javasolt megoldásokat és a beragadt pénzekkel kapcsolatos szakértői válaszokat is összegezte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×