eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Tragédia az M3-as autópályán - itt vannak a képek

Egy ember meghalt, ketten megsérültek amikor két jármű összeütközött csütörtök este az M3-as autópályán Bag közelében - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 31-es kilométerszelvényben történt baleset helyszíni vizsgálatának idejére az autópálya Budapest felé vezető sávjait teljes szélességében lezárták - írja a rendőrség.

Mint írták: egy 43 éves ukrán sofőr személygépkocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító, 33 éves mogyoródi férfi által vezetett teherautónak.

Bag, 2023. augusztus 10.
Rendőrök helyszínelnek egy összeroncsolódott teherautónál az M3-as autópályán Bag közelében, miután a gépjárműnek nekiütközött a mögötte haladó személyautó 2023. augusztus 10-én. A balesetben a teherautót vezetőt férfi a helyszínen meghalt, ketten megsérültek.
MTI/Mihádák Zoltán
Bag, 2023. augusztus 10. Rendőrök helyszínelnek egy összeroncsolódott teherautónál az M3-as autópályán Bag közelében, miután a gépjárműnek nekiütközött a mögötte haladó személyautó 2023. augusztus 10-én. A balesetben a teherautót vezetőt férfi a helyszínen meghalt, ketten megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán

Az ütközés következtében a teherautó vezetője a helyszínen életét vesztette, az ukrán férfi és a tehergépkocsi 51 éves utasa megsérült. Egy járműről leszakadó alkatrészre egy harmadik gépkocsi ráhajtott, ebben az autóban csak anyagi kár keletkezett.

fotó: police.hu
fotó: police.hu

A rendőrök a forgalmat a 3-as főútra terelik - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×