eur:
390.36
usd:
368.53
bux:
55356.93
2023. szeptember 26. kedd Jusztina, Pál
fotó: BirdMania - Madárpark és Természetvédelmi-mentőközpont
Nyitókép: BirdMania - Madárpark és Természetvédelmi-mentőközpont

Párt találhatott a híres téti özvegy

Téten a bicikliúton találtak egy elpusztult gólyát. A falubeliek aggódtak, hogy lesz-e a párja az özvegynek. Úgy tűnik igen.

Mint kiderült egy hím gólya pusztul el pár hete Téten. Az esetről az Infostarton is beszámoltunk.

A hír megrázta a falut. Az egyedül maradt tojóért is sokáig izgultak a helyiek, hiszen a fiókák is elpusztultak, az állatmentők szerint nem zárható ki, hogy mérgezés történt - írja a Kisalföld.

Az egyedül maradt tojóért is sokáig izgultak a helyiek, vajon ő is kapott-e a méregből, - ha valóban arról van szó - de egészségesnek tűnt. Sőt, a napokban több olyan jelzés is érkezett Nagy Améliához a Téti Madármentsvár madármentőjéhez, hogy nem egyedül látják.

Márton Vlad András és Nagy Amélia a lap kérdésére egybehangzóan azt mondták, hogy van esélye az új kapcsolatnak, de a költéshez már késő van.

Ha valóban megtetszettek egymásnak a madarak, akkor jövőre még nevelhetnek közös fészekaljat és nem marad gólya nélkül Tét.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×