eur:
395
usd:
365.48
bux:
65377.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
fotó: BirdMania - Madárpark és Természetvédelmi-mentőközpont
Nyitókép: BirdMania - Madárpark és Természetvédelmi-mentőközpont

Párt találhatott a híres téti özvegy

Téten a bicikliúton találtak egy elpusztult gólyát. A falubeliek aggódtak, hogy lesz-e a párja az özvegynek. Úgy tűnik igen.

Mint kiderült egy hím gólya pusztul el pár hete Téten. Az esetről az Infostarton is beszámoltunk.

A hír megrázta a falut. Az egyedül maradt tojóért is sokáig izgultak a helyiek, hiszen a fiókák is elpusztultak, az állatmentők szerint nem zárható ki, hogy mérgezés történt - írja a Kisalföld.

Az egyedül maradt tojóért is sokáig izgultak a helyiek, vajon ő is kapott-e a méregből, - ha valóban arról van szó - de egészségesnek tűnt. Sőt, a napokban több olyan jelzés is érkezett Nagy Améliához a Téti Madármentsvár madármentőjéhez, hogy nem egyedül látják.

Márton Vlad András és Nagy Amélia a lap kérdésére egybehangzóan azt mondták, hogy van esélye az új kapcsolatnak, de a költéshez már késő van.

Ha valóban megtetszettek egymásnak a madarak, akkor jövőre még nevelhetnek közös fészekaljat és nem marad gólya nélkül Tét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×