eur:
390.36
usd:
368.53
bux:
55356.93
2023. szeptember 26. kedd Jusztina, Pál
Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó az Oktogonon az olimpia nemzetközi világnapja alkalmából ideiglenesen róla elnevezett villamosmegállóban 2016. június 23-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Felállt Göd új polgármestere az interjú közben

Interjút adott az ATV-nek Kammerer Zoltán, Göd két hete megválasztott polgármestere. Amikor többedjére kérdezték az akkumulátorgyárról levette a mikrofont és elment.

A háromszoros olimpiai és világbajnok kajakozó a Heti Napló riporterével ült le, de a Facebookra kikerült vágatlan videó szerint egy idő után felállt és otthagyta a beszélgetést.

Először a Fideszhez való viszonyáról kérdezték a frissen megválasztott vezetőt. Kammerer elmondta: valóban felmerült, hogy a kormánypárt színeiben legyen polgármester, de ezt végül nem érezte szükségesnek. Erről egyébként az Infostarton is elemző írást közöltünk.

Később rátértek a Samsung akkumulátorgyárának ügyére is. A riporter erről több kérdést feltett, amelyekre sokáig türelemmel válaszolt a volt sportoló. Amikor azonban azt kérdezték, hogy lehet-e ebben a kérdésben semlegesnek maradni, Kammerer Zoltán a mikrofonért nyúlt és felállt és azt mondta: "Na jó, tényleg hagyjuk ezt már, figyelj, tudom, hogy miről van szó…”

- majd kiment a teremből.

A vágatlan videót itt találja.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×