eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó az Oktogonon az olimpia nemzetközi világnapja alkalmából ideiglenesen róla elnevezett villamosmegállóban 2016. június 23-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Felállt Göd új polgármestere az interjú közben

Interjút adott az ATV-nek Kammerer Zoltán, Göd két hete megválasztott polgármestere. Amikor többedjére kérdezték az akkumulátorgyárról levette a mikrofont és elment.

A háromszoros olimpiai és világbajnok kajakozó a Heti Napló riporterével ült le, de a Facebookra kikerült vágatlan videó szerint egy idő után felállt és otthagyta a beszélgetést.

Először a Fideszhez való viszonyáról kérdezték a frissen megválasztott vezetőt. Kammerer elmondta: valóban felmerült, hogy a kormánypárt színeiben legyen polgármester, de ezt végül nem érezte szükségesnek. Erről egyébként az Infostarton is elemző írást közöltünk.

Később rátértek a Samsung akkumulátorgyárának ügyére is. A riporter erről több kérdést feltett, amelyekre sokáig türelemmel válaszolt a volt sportoló. Amikor azonban azt kérdezték, hogy lehet-e ebben a kérdésben semlegesnek maradni, Kammerer Zoltán a mikrofonért nyúlt és felállt és azt mondta: "Na jó, tényleg hagyjuk ezt már, figyelj, tudom, hogy miről van szó…”

- majd kiment a teremből.

A vágatlan videót itt találja.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×