eur:
369.04
usd:
342.49
bux:
49342.40
2023. június 8. csütörtök Medárd
Nyitókép: Unsplash.com

Ismét futóverseny, vasárnap jelentős forgalmi korlátozások lesznek Budapesten – itt vannak a részletek

Futóversenyt rendeznek vasárnap a Várkert Bazár, a Szent Gellért rakpart és a Szabadság híd környékén, emiatt korlátozásokra kell készülni a térségben, ezért a közösségi közlekedésben változások lesznek.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint vasárnap 0 órától várhatóan 17 óráig lezárják az Apród utcát, az Ybl Miklós teret és a Lánchíd utcát, 16 óráig a Várkert rakpartot, valamint 7-14:30 között a Szabadság hidat.

A futók elhaladásának idejére napközben szakaszosan és időszakosan lezárják a budai alsó rakpartot az Egry József utca és a Margit híd között; a Műegyetem rakpart Duna felőli oldalát a Szabadság híd és a Bertalan Lajos utca között; a Szent Gellért rakpart Duna felőli oldalát a Szabadság híd és a Döbrentei tér között.

Vasárnap hajnaltól 16 óráig a 19-es villamos Kelenföld vasútállomás M és a Döbrentei tér, illetve a Batthyány tér M+H és a Bécsi út / Vörösvári út között, a 41-es villamos a Döbrentei tér és a Margit híd között a Krisztina körút - Széll Kálmán tér - Margit körút útvonalon jár.

Hozzátették: napközben lezárják a Szabadság hidat, a 47-es és a 49-es villamosok 7-15 óra között csak Budán, a Deák Ferenc tér helyett a Döbrentei térig közlekednek.

Továbbá: 7-15 óra között a 133E buszok mindkét irányban, míg a 107-es buszok Keleti pályaudvar felé módosítva, a Karinthy Frigyes út - Móricz Zsigmond körtér - Bartók Béla út útvonalon járnak. A 7-es, a 107-es és a 133E buszok Pest felé a Szent Gellért téren, a villamosmegállóban állnak meg - áll a BKK közleményében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 8. 17:39
×
×
×
×