INFORÁDIÓ
2023. március 20. hétfő
Klaudia

mesterszak

budapesti corvinus egyetem

oktatási hivatal

felsőoktatás

Budapest, 2021. szeptember 18. A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE, 1953–1990 között Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem - Közgáz) épülete a Csarnok tér felől a főváros IX. kerületében. Az egyetem központi kampusza, az egykori Fővámház Ybl Miklós egyik főműve 1870 és 1874 között, majdnem egy hektáros alapterületen épült fel. A homlokzatot 22 szobor díszíti, köztük a görög-római mitológia alakjai és a magyar foglalkozásokat megjelenítő szobrok. MTVA/Bizományosi: Róka László

Egyedülálló mesterszakokkal bővíti képzési palettáját a Corvinus

Infostart / MTI

Az új szakok angolul indulnak, legtöbbjük egy tanév alatt elvégezhető.

Diplomácia, közösségi kormányzás, marketingstratégia és innováció, haladó ellátásilánc-menedzsment, valamint gazdaságiviselkedés-elemzés mesterszakot is indít idén ősztől a Budapesti Corvinus Egyetem az eddig kínált húsz mesterképzésen felül – közölte az intézmény.

Az új szakok angolul indulnak, legtöbbjük egy tanév alatt elvégezhető, és a meghirdetett formában Magyarországon egyedülállóak.

A diplomácia, a közösségi kormányzás, a marketingstratégia és innováció, valamint a haladó ellátásilánc-menedzsment szakok egyévesek, a gazdaságiviselkedés-elemzés mesterszak kétéves – közölték. Az új szakokra

január 31. és február 15. között jelentkezhetnek a hallgatók

az Oktatási Hivatal felvi.hu felületén.

A felsőoktatási törvény tavaly év végi módosításának köszönhetően az egyetemek, főiskolák rendkívüli eljárásban, néhány napos határidővel már közvetlenül, soron kívül is regisztrálhattak mesterképzéseket az Oktatási Hivatalnál – emlékeztettek a közleményben.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018