eur:
391.24
usd:
368.07
bux:
55291.58
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
Nyitókép: Fotó: police.hu

"Szépfiú" hazudott szerelmet a lányoknak, majd örömlányt csináltak belőlük Berlinben - videó

Szeretőt játszó fiút is alkalmazott az a bűnbanda, akik magyar lányokat vittek ki Németországba és ott prostitúcióra kényszerítették őket. Az Europollal kapták el őket a magyar rendőrök.

Egy magyar bűnszervezet egyik tagja érzelmeiket kihasználva bírt rá magyar nőket berlini prostitúcióra. A monori társaság 2017-től úgy vitt ki Németországba magyar lányokat, hogy az egyik tagjuk szerelmet hazudott nekik.

A banda arra is figyelt, hogy a szexmunkára bírt lányokat ellenőrzött, védett utcákon sétáltassa. Fejükbe vésték a pontos díjszabást, de közben meghatározták, hogy egy nap minimum mennyit kell keressenek.

Ha nem volt meg a napi minimum, 150-300 euro, akkor nem mehettek vissza a szállásukra,

az utcán kellett maradniuk. Ellenállás esetén lelki és fizikai terrort alkalmaztak, magyarán megverték őket.

Elszökni nem igazán lehetett, mert "szoros megfigyelés" alatt tartották őket.

A nyomozók 25 lányt tudtak azonosítani, mint sértettet. Ezek után szeptember 21-én Berlinben és Budapesten csaptak le a lányokon élősködő csapatra.

Három embert vettek őrizetbe. Egyet Magyarországon, amúgy monoriakról van szó, kettőt Berlinben, az utóbbiak egyike egy 45 éves nő.

A bűnbanda negyedik tagját, a 30 éves Pusztai Csabát még keresik a rendőrök. A férfi jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen, ezért vele szemben a KR NNI belföldi és európai elfogatóparancsot bocsátott ki - írja a rendőrség honlapja, ahol megnézheti a fotóját is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Engedett egy magyar vétónak az EU, hét másik ország is engedett az autóipar miatt

Engedett egy magyar vétónak az EU, hét másik ország is engedett az autóipar miatt

Az Európai Unió miniszterei nyolc tagállam - köztük Magyarország - aggályait követően megállapodtak az Európai Bizottság új gépjárművek kibocsátására vonatkozó javaslatának módosításáról. Az országok azzal érveltek, hogy a javasolt változtatások potenciálisan elvonhatják a befektetéseket az elektromos járműipartól. Az eredeti, "Euro 7" néven ismert javaslat a fékek és gumiabroncsok részecskekibocsátására vonatkozó új szabványok bevezetését célozta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×