eur:
379.86
usd:
352.12
bux:
58447.63
2023. december 6. szerda Miklós

Az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt az autópályán szembe jövő autó elől - videó

Ezúttal a közútkezelő kameráin látszik egy piros Lada ámokfutása.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, szerda délután az M4-es Törökszentmiklós-nyugat csomópontban egy 76 éves férfi egy piros Ladával a forgalommal szemben hajtott fel.

Az esetről korábban a rendőrség oszott meg egy felvételt, most pedig a Magyar Közút mutatta be – a forgalomfigyelő kameráin keresztül –, mennyire életveszélyes szituációkat okozott a szabálytalanul közlekedő autós.

Az idős férfi mintegy 10 kilométert haladt Budapest irányába, de a Debrecen felé tartó oldalon, a belső sávban. Többen is villogtak neki a másik sávból, egy sofőr pedig az utolsó pillanatban tért át a másik sávba, hogy elkerülje a frontális ütközést. Egy autós a 112-es segélyhívó számon tett bejelentést, így indult a rendőrség a helyszínre. A járőrök végül megállították és meg is büntették a sofőrt: pénzbírságot és büntetőpontokat kapott.

A Magyar Közút Instagram-posztjában emlékeztet, hasonló esetek kapcsán már számos alkalommal tettek közzé figyelemfelhívást és hasznos tanácsokat, hogy miként kerülhetőek el az ilyen szituációk és mit tegyünk, ha ilyen autóssal találkozunk.

Ha együttesen rákeresünk a neten a „Tartsd az irányt!” és a „Magyar Közút” kifejezésekre, azonnal megtalálhatjuk a közútkezelő cikkeit, részletes leírásokkal együtt – teszik hozzá.

„Vigyázzunk egymásra, biztonságunk egymás kezében van!” – zárul a közútkezelő bejegyzése.

Címlapról ajánljuk
Az utolsó tizenegyes – Markus Söder elmondta, mi kell ahhoz, hogy valakiből jó kancellár legyen

Az utolsó tizenegyes – Markus Söder elmondta, mi kell ahhoz, hogy valakiből jó kancellár legyen

Sajátos hasonlattal élt a német konzervatív pártszövetség, a CDU/CSU kisebbik pártjának vezetője, amikor a jövőbeni kancellárjelölt általa fontosnak tartott tulajdonságairól kérdezték. A CSU elnök, egyben bajor miniszterelnök Markus Söder szerint az lenne alkalmas Olaf Scholz kancellár leváltására, aki kész és képes az utolsó, mindent eldöntő tizenegyes értékesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×