eur:
394.18
usd:
371.03
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt az autópályán szembe jövő autó elől - videó

Ezúttal a közútkezelő kameráin látszik egy piros Lada ámokfutása.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, szerda délután az M4-es Törökszentmiklós-nyugat csomópontban egy 76 éves férfi egy piros Ladával a forgalommal szemben hajtott fel.

Az esetről korábban a rendőrség oszott meg egy felvételt, most pedig a Magyar Közút mutatta be – a forgalomfigyelő kameráin keresztül –, mennyire életveszélyes szituációkat okozott a szabálytalanul közlekedő autós.

Az idős férfi mintegy 10 kilométert haladt Budapest irányába, de a Debrecen felé tartó oldalon, a belső sávban. Többen is villogtak neki a másik sávból, egy sofőr pedig az utolsó pillanatban tért át a másik sávba, hogy elkerülje a frontális ütközést. Egy autós a 112-es segélyhívó számon tett bejelentést, így indult a rendőrség a helyszínre. A járőrök végül megállították és meg is büntették a sofőrt: pénzbírságot és büntetőpontokat kapott.

A Magyar Közút Instagram-posztjában emlékeztet, hasonló esetek kapcsán már számos alkalommal tettek közzé figyelemfelhívást és hasznos tanácsokat, hogy miként kerülhetőek el az ilyen szituációk és mit tegyünk, ha ilyen autóssal találkozunk.

Ha együttesen rákeresünk a neten a „Tartsd az irányt!” és a „Magyar Közút” kifejezésekre, azonnal megtalálhatjuk a közútkezelő cikkeit, részletes leírásokkal együtt – teszik hozzá.

„Vigyázzunk egymásra, biztonságunk egymás kezében van!” – zárul a közútkezelő bejegyzése.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×