eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: pixabay

Koronavírus - Újabb fertőzöttet találtak Győr-Moson-Sopron megyében

Először a győri Audi gyár egyik dolgozójáról, majd a Győrhöz közeli Ravazdon egy ukrán vendégmunkásról erősítették meg, hogy pozitív a vírustesztje.

Mint arról ai Infostart is beszámolt, az Audi Hungaria Zrt. megerősítette az Indexnek a portál értesülését, hogy a győri Audi egyik alkalmazottjának koronavírus-tesztje pozitív lett. A cég hivatalos válasza szerint a teszt eredménye június 27-én vált ismertté.

Az alkalmazott tünet- és panaszmentes, jelenleg a hatóság által elrendelt otthoni karanténban van. A kontaktkutatást a hatóság a járványügyi eljárásrendnek megfelelően elvégezte. A járványügyi hatóság hivatalból karantént további munkatársaknak nem tartott szükségesnek.

Közben pozitív lett egy ukrán vendégmunkás koronavírus-tesztje is a Győrhöz közeli Ravazdon. A 444.hu. értesülése szerint a település Likipuszta nevű részén, egy munkásoknak kialakított, faházakból álló szálláshelyen élő ukrán vendégmunkás vírustesztje lett pozitív.

A fertőzöttet kórházba szállították, a vele együtt elszállásolt 12 munkást pedig karanténba helyezte a járványügyi hatóság. A Likipusztán élő vendégmunkások mostantól csak munkavégzés idejére hagyhatják el a szálláshelyüket. Más fertőzöttet egyelőre nem találtak Ravazd lakossága körében.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 10:40
×
×
×
×